Zeeland workshop Bonbons maken

Workshop bonbons maken
Bonbons maken DeWorkshopgids.nl

 Workshop bonbons maken in Zeeland

Een workshop bonbons maken in Zeeland voor uw collega’s, personeel, vrienden, vriendinnen of familie organiseren?
Ideeën voor een workshop bonbons maken in de provincie Zeeland vindt u hier ...
Het team van DeWorkshopgids.nl wenst u een heerlijke workshop bonbons maken in de provincie Zeeland!

Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt!

 

 

 Workshops bonbons en chocolade figuren maken in Zeeuws Vlaanderen


In onze chocolaterie worden bonbons en andere chocolade producten op ambachtelijke wijze gemaakt.
Onze produkten worden uitsluitend vervaardigd uit hoge kwaliteit grondstoffen zoals o.a. amandel-hazelnootmassa, natuurlijke vanille, diverse likeuren, noten, roomboter, slagroom en Callebaut chocolade. Door het gebruik van deze grondstoffen krijgen onze bonbons een zeer goed smaak en zijn ze vol aroma.

Wij leveren onze produkten over het algemeen aan de horeca en bakkerijen. Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel.

Workshopbezoekers maken kennis met de wereld van chocolade. U gaat zelf aan de slag, leert wetenswaardige zaken over chocolade en maakt zelf lekkernijen die u mee naar huis neemt! Rond Pasen, Sinterklaas en Kerst en in het zomerseizoen hebben de workshops een aangepast thema.

Workshops Bonbons en Chocolade figuren maken

Wij geven workshops aan groepen van 10 tot 20 personen
. Dit kan natuurlijk een zeer leuke aangelegenheid zijn bijvoorbeeld met uw medewerkers, vrienden, familie, collega’s of als aanvulling op een vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop zullen de bezoekers kennis maken met de wereld van chocolade-lekkernijen en zelf met chocolade aan de slag gaan.

Workshop 1: Kogel truffels, Bonbon lolly’s, Crispy rotsjes
Workshop 2: Vorm bonbons, Crispy rotsjes, Studenten haver
Workshop 3: Ganache dompel bonbons, Geschenk doos van chocolade, Studenten haver

Kinderworkshop: Schilderij op chocolade maken, Lolly’s maken

Sinterklaas workshop: Chocolade letter maken, Marsepein bonbons, Chocolade Pietjes maken

Kerst workshop: Champagne truffels, Kogeltruffels, Champagne-ganache, Kerstchocolaatjes, Chocolade kerstman

Valentijn workshop: Chocolade bonbonlolly’s, Hartjes bonbons, Geschenkdoos van chocolade

Pasen workshop: Chocolade bonbonlolly’s, Chocolade paasnestje met snoepeitjes, Vogelhuisje van chocolade

Na afloop kunt u natuurlijk alle zelf gemaakte lekkernijen mee naar huis nemen.
 

Bonbons maken Zeeuws Vlaanderen

 Workshops bonbons maken o.l.v. een chocolatier vanaf 4 personen

 Workshop bonbons maken vanaf 6 personen op Goeree-Overflakkee


Bonbons maken van vulling tot bonbon

In deze 3 uur durende workshop maak je verschillende lekkernijen waaronder verschillende soorten bonbons en een mandje van chocolade.

Je kunt voor het vullen van bonbons kiezen uit diverse vullingen zoals karamel, truffel, aardbei, rum of kaneel.
Deze vullingen leer je tijdens deze workshop zelf te maken. Je leert ook diverse technieken waaronder het “doorhalen” van bonbons door gesmolten chocolade. Vanzelfsprekend worden de gemaakte bonbons door jou van een leuke decoratie voorzien. Na afloop van deze workshop mag je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen.
Je neemt ongeveer 500 gram chocolade mee naar huis.

Mini workshop bonbons maken

In deze 2 uur durende workshop maak je verschillende soorten bonbons en een mandje van chocolade.
Deze workshop wordt voor volwassenen maar ook voor kinderen aangeboden.

Je kunt voor het vullen van bonbons kiezen uit diverse, al voorbereidde, vullingen zoals karamel, truffel, aardbei, rum of kaneel. Je leert bij ons diverse technieken waaronder het doorhalen van bonbons door gesmolten chocolade. Vanzelfsprekend worden de gemaakte bonbons van een leuke decoratie voorzien. Na afloop van deze workshop mag je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen. Je neemt ongeveer 500 gram chocolade mee naar huis.

High tea met mini workshop bonbons maken

Tijdens deze 4 uur durende high tea en mini workshop bonbons maken geniet je eerst van een huisgemaakte high tea. Daarna ga je lekker aan de slag in de keuken om verschillende soorten bonbons en een mandje van chocolade te maken. Tijdens de high tea kun je genieten van huisgemaakte lekkernijen zoals een mini-quiche, scones, muffins en sandwiches.

Je kunt voor het vullen van bonbons kiezen uit diverse vullingen zoals bijvoorbeeld karamel, truffel, aardbei, rum of kaneel. Deze vullingen leer je tijdens deze workshop zelf te maken. Je leert ook diverse technieken waaronder het “doorhalen” van bonbons door gesmolten chocolade. Vanzelfsprekend worden de gemaakte bonbons door jou van een leuke decoratie voorzien. Na afloop van deze workshop mag je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen.
Je neemt ongeveer 500 gram chocolade mee naar huis.

Groepen: 6 tot 30 personen.
Gratis parkeren voor de deur.
 

Bonbons maken voor groepen
Workshop bonbons maken

 

 


Bonbons workshopBonbons maken vrijgezellenfeest

De workshops bonbons maken zijn te boeken van 4 tot maximaal 10 personen.

U kunt een workshop volgen op donderdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Het atelier is een half uur rijden van Goes.

U kunt kiezen uit de volgende workshops:

Basisworkshop Bonbons maken (± 2,5 uur)
* Ontvangst met koffie of thee.
* Uitleg over chocolade.
* Een bonbonnière maken, deze geheel van chocolade en deze vullen met zelf gemaakte vormbonbons.
* Mooi inpakken om mee naar huis te nemen.

Gevorderde workshop Bonbons maken (3 - 3,5 uur)
* Ontvangst met koffie of thee.
* Uitleg over chocolade.
* U mag een basis vulling op smaak brengen.
* U mag een vorm uitkiezen waaruit u vormbonbons maakt.
* Daarna maakt u marsepeinen bonbons die u door de chocolade haalt met een speciaal doorhaal vorkje.
* Tot slot maakt u een bonbonnière geheel van chocolade en pakt u deze in om mee naar huis te nemen.

Workshop Chocolade bonbonnière met truffels maken
In deze workshop leert u hoe u een truffel vulling moet maken. De truffels worden gespoten, gedompeld in chocolade en gerold in schaafsel of cacaopoeder. Vervolgens maakt u een bonbonnière van chocolade die u vult met de truffels en inpakt.

Chocolade seizoensworkshops

Paasworkshop
U leert paaseieren te maken met een vulling naar keuze. Bijvoorbeeld praline , gepofte rijst of butterscotch.
De paaseieren worden in een halve paasei gelegd en leuk ingepakt.
Maximaal 12 personen.

Herfstworkshop (2,5 - 3 uur)
Tijdens deze workshop kunt u leren chocolade eikeltjes te maken, gevuld met een praline of crispy vulling naar keuze. Deze worden gemaakt door eerst chocolade eitjes te maken en deze vervolgens te dopen in de chocolade en in de hagelslag te laten stollen. De gemaakte producten worden in een zelfgemaakte bonbonnière van chocolade gedecoreerd en ingepakt.

Kerstworkshop
We gaan kerstkransjes van chocolade maken, klein of groot, het kan allemaal! Deze kransjes kunt met de spuitzak versieren. Leuk voor in de kerstboom! We maken ook gevulde kerstballen gedoopt in de chocolade en gerold in kopere chocolade. Al het lekkers wordt ingepakt en mee naar huis genomen.